BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

jutawan....


I made this widget at MyFlashFetish.com.

.......KALAM HATI.........

Rentetan kenangan ketawa & air mata... :-)

harga emas terkini

Friday, April 15, 2011


Produk - Produk Kesihatan - Slimming Suit

SESUAI UTK LELAKI & WANITA
Produk yang unggul ini bukan sahaja dapat membolehkan wanita untuk kelihatan lebih menawan dan yakin terhadap diri sendiri. Dengan menggabungkan unsur-unsur ion negatif, ion kupum, gelombang magnetik dan sinaran inframerah jauh, produk ini membantu dalam mengawal, mengurut dan meningkatkan peredaran darah dalam badan. Di bawah ialah fungsi-fungsi produk Slimming Body Undergarment::
 • Ion negatif menggalakkan peredaran darah dan memberi rasa tenang apabila seseorang berasa tegang dan resah.
 • Ion kuprum dapat membantu menghilangkan bau yang kurang menyenangkan.
 • Fiber anti-kuman membantu menghalang pertumbuhan bakteria. Bahannya yang diperbuat daripada elastik yang tinggi membekalkan keselesaan yang baik dan fungsi anti-pergulungan untuk memberikan keyakinan dan membantu anda mendapatkan bentuk badan yang diingini.
 • Urutan gelombang magnetik digunakan untuk meningkatkan kadar metabolisme, meningkatkan peredaran darah dan mengawal sistem saraf autonomik bagi bentuk badan yang sihat dan menarik.
 • Sinaran inframerah jauh dapat meningkatkan peredaran darah, metabolisme, membakar lemak berlebihan dan kalori-kalori berlebihan, seterusnya membentuk semula potongan badan.

PM : RM211.50
EM : RM214.50

Produk - Produk Kesihatan - K-Elegance Tudung

Sistem Kesihatan Infra-Merah K- Elegance Tudung menggunakan nanometer, iaitu unit ukuran bersamaan dengan 1/1,000,000,000 dari satu meter. Apabila zarah-zarah tertentu telah mencapai peringkat nanometer, bahan-bahan tersebut dikenali sebagai bahan nanometer.
Bahan nanometer tersebut terdiri daripada zarah-zarah yang terbaik dan memiliki cara penggunaan serta ciri-ciri khas. Apabila dipakai, ia selamat digunakan, boleh dipercayai, selesa dan merupakan pilihan terbaik dalam terapi semulajadi.
Nota: Tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif. Jangan cuci Sistem Kesihatan Infra-Merah K- Elegance Tudung dalam air yang panas atau mesin mencuci. Hanya rendamkannya di dalam air sejuk dan keringkan di tempat yang dingin. Juga jangan gunakan sebarang bahan pencuci baju berkimia.

PM : RM73
EM : RM76

Produk - Produk Kesihatan - K-EnergySocks

K-EnergySocks merupakan sarung kaki anti-bakteria yang membantu mengekalkan kesihatan kaki. Berikut adalah antara fungsi K-EnergySocks:
 • Membantu menggalakkan peredaran darah dan mempertingkatkan konstitusi serta kekuatan tubuh manusia.
 • Membantu melegakan kelumpuhan dan kekejangan otot dengan berkesan.
 • Mencegah pembiakan bakteria, menghilangkan bau busuk, melegakan gatal-gatal dan detorfikasi kaki.
 • Dapat menyerap peluh dengan cepat dan berkesan supaya kaki sentiasa kering dan selesa.

PM : RM38
EM : RM40

Produk - Produk Kesihatan - K-EnergyMax

Pelapik kasut ortotik K-EnergyMax membantu membaikkan jajaran kaki dan tulang pergelangan kaki ke posisi neutral serta mengembalikan fungsi kaki semulajadi. Justeru, ia akan membantu mengurangkan masalah di bahagian-bahagian badan yang lain.
Pelapik kasut ortotik K-EnergyMax ini membantu untuk menyebarkan berat badan secara rawak dan serata, mengurangkan tekanan titik-titik sakit pada tapak kaki serta menyerap tekanan yang ada pada tapak kaki.

Kebaikan menggunakan pelapik kasut ortotik K-EnergyMax (S , M , L, XL )

 • Menguatkan tulang belakang, lutut dan pergelangan kaki.
 • Menyebarkan berat badan anda secara serata ke seluruh tapak kaki anda.
 • Membetulkan pergerakan kaki dengan membetulkan ketidakrataan pada tapak kaki.
 • Menyerap tekanan pada tapak kaki dalam aktiviti harian anda seperti berjalan dan bersukan.
 • Mengurangkan ketegangan pada tulang belakang, lutut dan pergelangan kaki.
 • Menggunakan teknologi moden iaitu Inframerah Jarak Jauh (FIR) dan Ion-ion Negatif.

Teknologi pada pelapik kasut ortotik K-EnergyMax

Pelapik kasut ortotik K-EnergyMax direka dengan dua (2) jenis teknologi moden padanya :
 1. Inframerah Jarak Jauh (FIR)
  • FIR merupakan satu bentuk cahaya lutsinar yang berkebolehan untuk menembus ke dalam badan untuk merangsang dan memperbaik peredaran darah.
 2. Ion-ion Negatif
  • Menjadikan badan berasa segar dan bertenaga sepanjang masa.
  • Membantu menghilangkan bau busuk kaki.

PM : RM488
EM : RM492

Gamat Gel Forte (HC 049)
Gamat Gel Forte adalah gel pelembut tradisional bagi melembutkan kulit, membantu menyembuhkan luka kecil dan lecur, kecederaan, bengkak-bengkak dan melegakan jerawat. Disapu pada kulit atau mana-mana bahagian yang sakit sebanyak dua atau tiga kali sehari. Untuk diguna pada bahagian luar badan sahaja.

PM: RM36.50
EM : RM39.50

Produk - Produk Kesihatan - K-AquaLife Hydrogen Water Stick

Bagaimana K-AquaLife Hydrogen Stick Berfungsi untuk Anda?

Air merupakan satu-satunya bahan yang paling penting bagi kehidupan di muka bumi ini. Tanpa air, tidak mungkin akan wujudnya kehidupan. Badan manusia mengandungi 70% air dan ianya dipercayai bahawa dengan meminum air yang sesuai, ianya dapat membantu meningkatkan kesihatan dan jangka hayat anda serta melambatkan proses penuaan.
Terdapat dua jenis air: samada Air Kaya-Hidrogen atau Air Rendah-Hidrogen. Untuk maklumat anda, 99% air yang terdapat di dunia hari ini merupakan Air Rendah-Hidrogen. Penyelidikan perubatan menyatakan bahawa 90% sebab dan akibat kepada kebanyakan jenis penyakit adalah hasil daripada pengumpulan bahan berasid yang dihasilkan oleh spesies oksigen aktif (radikal bebas). Hampir kesemua jenis penyakit (termasuk penuaan) berkait rapat dengan pengoksidaan sel sihat oleh lebihan spesies oksigen reaktif (seperti radikal bebas, spesies oksigen aktif) yang terkandung dalam badan.
Oksigen aktif akan sentiasa dihasilkan dalam badan tidak kira masa ketika bernafas, mengambil aditif makanan, alcohol, merokok, sukan lasak, sinaran ultra-ungu dan lain-lain. Oleh kerana ia mempunyai tindakan pengoksida yang tinggi, ia mengoksidakan tubuh badan. Proses pengoksidaan ini dikatakan dapat mengakibatkan penuaan dan banyak jenis penyakit.
 Air Hidrogen K-AquaLife dapat membantu menghapuskan oksigen aktif dengan kandungan hidrogennya yang tinggi. Apabila hidrogen masuk ke dalam badan, ianya diuraikan kepada hidrogen aktif (atom hidrogen) oleh tindakan enzim. Hidrogen aktif ini menguraikan oksigen aktif dalam badan dengan mengikat oksigen aktif dan menukarkannya menjadi air.

Kelebihan meminum Air Hidrogen K-AquaLife:

 • Membantu menghapuskan oksigen aktif dalam badan
 • Saluran pencernaan menjadi lebih efektif
 • Pergerakan usus yang lebih lancar
 • Bau busuk najis dan air kencing berkurangan
 • Baik untuk kesihatan

No comments:

Post a Comment